Meeste Gestelde Vragen

Is het spelen van online domino voor echt geld legaal?
Voor zover wij weten is het spelen van online domino voor echt geld niet illegaal. Een aanbieder zoals Dominoes Stars opereert vanuit de VS. En is daar volledig legaal. Het is te vergelijken met bijvoorbeeld het spelen van online poker of andere gokspellen. Deze worden tegenwoordig zelfs op tv uitgezonden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je verkeerd bezig bent als je een keer zin hebt om online domino te proberen.
Is (online) domino moeilijk te leren?
De regels van domino zijn in principe erg gemakkelijk te leren (zie ‘domino uitleg’ voor meer informatie). Maar net zoals bij elk ander spel moet je uiteindelijk zorgen dat je beter bent dan je tegenstander. Begin dus op het niveau dat bij jouw ervaring past en ontwikkel vanaf daar de ‘skills’ die nodig zijn om mee te doen bij de grote jongens en meisjes.
Waarom is het aantal online domino aanbieders zo beperkt invergelijking met bijvoorbeeld online poker?                                           

De wereld van online domino staat relatief tot online poker nog in haar kinderschoenen.Door het grote succes van poker is er nu een markt gecreëerd waarin ook andere bekende spellen zoals domino een plek hebben kunnen vinden. Het aanbod van online domino zal de komende tijd alleen maar groeien en daar pluk jij als speler alleen maar de vruchten van.

Om welke reden geven online domino rooms zulke hoge welkomstbonussen?
Net als bij poker kennen ook de domino aanbieders het fenomeen van de welkomstbonus. Deze bonus is standaard in de wereld van online poker en is daar ontstaan om als aanbieder in het overvolle aanbod toch op te vallen en spelers aan zich te binden. Bij domino is het nu nog vooral bedoeld om nieuwe spelers te overtuigen eens een gokje te wagen met een nieuw spel als domino en zo domino snel bekender te maken onder het grote internet publiek.
Wie zijn de mensen tegen wie ik speel?
Bij de enige domino aanbieder die wij getest hebben, Dominoes Stars, speel je enkel en alleen tegen echte mensen. Omdat Dominoes Stars een internationale aanbieder is speel je hoogstwaarschijnlijk tegen mensen vanuit de hele wereld. Dit maakt het spelen van een potje online domino toch net dat beetje leuker.
Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn geld veilig is bij een online domino aanbieder?
Als je voor de eerste keer komt kijken bij een domino aanbieder zul je begrijpelijk wat huiverig zijn om zomaar je zuurverdiende geld te storten. De online domino aanbieders die wij getest hebben beschikken echter allemaal over zeer veilige en uitvoerig gecontroleerde betalingsmogelijkheden. Bekijk de informatie over Dominoes Stars voor een overzicht hiervan. Hopelijk komt hier in de toekomst ook het iDeal transactiesysteem bij, daar zijn wij van OnlineDomino.nl namelijk erg fan van. iDeal heeft alle voordelen va betalingsmethoden als creditcard en e-wallet en is net zo veilig als internet bankieren bij uw eigen bank. Heb jij meer vragen over veiligheid dan kun je beter even het stukje over iDeal domino lezen bovenaan deze pagina.
Alles over de meeste gestelde vragen omtrent online domino:

Wat gebeurt er met mijn spel en mijn geld als onverwachts mijn verbinding wegvalt?
Omdat je domino online speelt op een computer kan het helaas wel eens voorkomen dat er technische problemen ontstaan. Jouw internetverbinding kan onverwachts wegvallen en er blijft altijd die kleine kans dat er een probleem ontstaat in jouw pc of software. In dit geval zal het domino spel dat je op dat moment speelt afgebroken worden en is dit voorbij. Het geld waarmee je speelde in dat betreffende potje zal verloren gaan. De rest van jouw spelersrekening zal echter gewoon blijven bestaan en veilig op je wachten als je weer terugkomt.
Waar kan ik het beste beginnen als nieuwe speler?
Iedereen kent natuurlijk wel het bekende domino spel, maar niet iedereen weet hoe hij of zij dit het beste kan spelen tegen serieuze tegenstanders. Om zoveel mogelijk van het spelletje te genieten en eventueel ook nog eens een leuke winst op te strijken adviseren wij jou om bij het begin te beginnen. Dominoes Stars biedt voor ieder wat wils en geeft beginnende spelers de kans om al met zeer kleine bedragen toch leuke en leerzaam domino te spelen. Als je na een tijdje wat meer verzekerd bent van jouw eigen kwaliteiten kun je altijd eens proberen een niveau hoger spelen. Mocht je hier niet meer kunnen winnen, dan ga je gewoon weer terug naar het niveau daarvoor en oefen je simpelweg gewoon nog een beetje langer.

 

Hoe verdient een online domino aanbieder geld aan mij als speler?
Het is leuk dat de mogelijkheid wordt aangeboden om online en voor echt geld domino te kunnen spelen. Natuurlijk doen de aanbieders van online domino dit niet voor niets.Ze vragen net als bij poker een kleine bijdrage, de zogenaamde Rake. Dit betekend dat een klein deel van de totale pot naar de domino aanbieder gaat. Dit is meestal een bedrag van tussen de 5 en 10 procent.