Online Domino Legaal

Er is al een tijdje een discussie gaande of online gokken via spellen als poker, rummikub en domino nu wel legaal is of niet. Eigenlijk is er op deze vraag niet één specifiek antwoord mogelijk. Het is namelijk zo dat er verschil is tussen rummikub en domino enerzijds, en poker anderzijds. In tegenstelling tot poker zijn rummikub en domino geen kansspelen, maar zogenaamde ‘skillgames’ waar het draait om de kunde van de speler en waar kans een veel kleinere rol speelt. Bij het spelen van online domino komt natuurlijk nog steeds een gezonde doses geluk kijken maar het spel is in veel grote mate beïnvloedbaar door kennis en kunde van de speler als bij bijvoorbeeld een kansspel zoals poker. Jij kunt bij domino als speler immers zelf direct invloed op het spel.

De discussie komt waarschijnlijk voort uit het beeld dat veel mensen tot voorkort hadden van domino spelen voor echt geld. Mensen dachten misschien dat domino voor geld alleen in achteraf kamertjes van donkerbruine cafés of in schimmige kelders van anonieme hotels werd gespeeld. Door de sterkte opkomst van internet en de professionele aanpak van online gokken is echter niets minder waar. Online aanbieders van domino voor geld zoals Dominoes Stars zijn zeer zorgvuldig in het garanderen van een enorm hoge mate van kwaliteit en veiligheid in hun domino rooms. Zij dragen er met veel energie zorg voor dat de spelers die hun geld bij hen storten volledig kunnen vertrouwen op hun service. Met de komst van ondersteuning voor professionele betaalmethoden zoals de bekende creditcard merken en online betaalservices als E-wallets en iDeal is de betrouwbaarheid alleen maar toegenomen.

Alles over de legaliteit van online domino:
Dominoes Stars opereert vanuit de Verenigde Staten en is daar in het bezit van alle nodige vergunningen en bewijzen om online domino voor geld te mogen aanbieden. Zolang je 18 jaar of ouder bent en jij je aan de bestaande regels van de domino aanbieder houdt is er volgens ons van OnlineDomino.nl niets aan de hand en is het spelen bij een van de online domino aanbieders in onze ogen volledig legaal.